Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Giving with a happy heart 2019


Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
16:00 - 18:00 Προβολή ταινίας για τις μικρές τάξεις A junior - B senior
18:00 - 19:00 Απονομές περσινών επιτυχόντων, τραγούδια, ποιήματα, διαγωνισμός καλύτερης Χριστουγεννιάτικης κάρτας, ανταλλαγές δώρων,
19:00 - 21:00 Προβολή ταινίας για τις μεγάλες τάξεις C senior – Proficiency και τμήματα ενηλίκων.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης , από τις 16:00 ως τις 21:00 τα κορίτσια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου μας θα συγκεντρώνουν στον προθάλαμο του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου τις ELA Happy Giving Bags με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια σε καλή κατάσταση, για να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αμυνταίου.

Η προσφορά των αγαθών εκ μέρους σας είναι προαιρετική. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους, γονείς και μαθητές. Στην εκδήλωση μπορούν να έρθουν και όσοι δεν είναι μαθητές στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας. Δεν είναι υποχρεωτικό να φέρουν όλοι αγαθά ή να συμμετέχουν στην ανταλλαγή δώρων.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να συνεισφέρει προσφέροντας ενδεικτικά τα παρακάτω είδη:
Λάδι , ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, μερέντα, μπισκότα, κρουασάν, κονσέρβες, χυμούς, γάλατα σε κονσέρβα, κακάο, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σφουγγάρια, οδοντόπαστες, οδοντόβουρτσες
και παιχνίδια σε καλή κατάσταση.

Σας περιμένουμε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!