Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

English Fun Camp 2021

 Με μεγάλη επιτυχία, χαρά και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά το English Fun Camp 2021 στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες στη Χαλκιδική. Μετά από το περσινό διάλειμα η λαχτάρα μας ήταν μεγάλη. Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι μαθητές του φροντιστηρίου μας απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα, την πισίνα και ένα πλήθος δραστηριοτήτων, διαγωνισμών και εκπλήξεων που οργανώσαμε για τα παιδιά που συνοδεύαμε καθ’ όλη την διάρκεια της κατασκήνωσης, μέρα και νύχτα!

Οι μαθητές μας και οι φίλοι τους πέρασαν όμορφες στιγμές και έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες σε έναν άρτια οργανωμένο χώρο σε πολύ ζεστό ομαδικό κλίμα με διάχυτο το αίσθημα της απόλυτης ασφάλειας! Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά για τα περισσότερα παιδιά σε παιδική κατασκήνωση. Παρόλα αυτά, σχεδόν όλα συνεργάστηκαν άψογα καταφέρνοντας να περάσουν μια εβδομάδα γεμάτη όμορφες στιγμές. Εκαναν καινούργιες γνωριμίες, έμαθαν να συνεργάζονται, να μοιράζονται τον ίδιο χώρο, να μοιράζονται πράγματα, να αυτοσυντηρούνται και να είναι υπεύθυνα άτομα. Μπόρεσαν επίσης να εξασκήσουν την δημιουργικότητά τους μέσα από διαγωνισμούς αλλά και αστείες δραστηριότητες. Να δουλέψουν πάνω στην επίλυση προβλημάτων μέσα από workshops ρομποτικής, σπαζοκεφαλιές, κυνήγι θησαυρού αλλά και απλών καθημερινών ζητημάτων που τους έδιναν την ευκαιρία να ηγηθούν, να επικοινωνήσουν τις ιδέες και τα συναισθήματά τους, να συνεργαστούν ή να ακολουθήσουν, ανάλογα με την περίσταση.


Όλα τα παιδιά κέρδισαν πλούσια δώρα όπως ένα ηλεκτρικό πατίνι, δωρεάν πακέτα βιβλίων για τη νέα σχολική χρονιά, μπλουζάκια, μπάλες και γραφική ύλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους χορηγούς μας MM Publications και Hillside Press για την δωρεάν διάθεση πολλών εκ των δώρων. Τα παιδιά περίμεναν την κλήρωση της τελευταίας μέρας με ανυπομονησία και τα χάρηκαν πολύ.


Με γεμάτες πλέον μπαταρίες τους περιμένουμε στη νέα σχολική χρονιά, ορεξάτους, δραστήριους και δημιουργικούς. Έχουμε ετοιμάσει για όλους νέες εκπλήξεις, καινούργιες εξορμήσεις αλλά και νέα εκπαιδευτικά προγράμματα ώστε να μπορέσουν να αφομοιώσουν καλύτερα και να αγαπήσουν περισσότερο την αγγλική γλώσσα.


Δεν θα παραλείψω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ομαδάρχες και τις ομαδάρχισσές μας, την Ιωάννα, τη Φανή, τον Στέφανο, την Ελισάβετ και την Ελένη για την άψογη συνεργασία τους, την υπομονή τους και την αγάπη που έδειξαν σε όλα τα παιδιά.


Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλες τις οικογένειες των παιδιών για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείξατε.


Η διεύθυνση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ, 

Μογλενίδης Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!