Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

English Fun Camp 2022

Με μεγάλη επιτυχία, χαρά και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά το English Fun Camp 2022 στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες στη Χαλκιδική. Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι μαθητές του σχολείου μας αλλά και του κέντρου ξένων γλωσσών Καρακούση Αντωνία στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα, την πισίνα και ένα πλήθος δραστηριοτήτων, διαγωνισμών και εκπλήξεων που οργανώσαμε για τα παιδιά που συνοδεύαμε καθ’ όλη την διάρκεια της κατασκήνωσης, μέρα και νύχτα!

Οι μαθητές μας και οι φίλοι τους πέρασαν όμορφες στιγμές και έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες σε έναν άρτια οργανωμένο χώρο σε πολύ ζεστό ομαδικό κλίμα με διάχυτο το αίσθημα της απόλυτης ασφάλειας! Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά για πολλά από τα παιδιά σε παιδική κατασκήνωση. Παρόλα αυτά, σχεδόν όλα συνεργάστηκαν άψογα καταφέρνοντας να περάσουν μια εβδομάδα γεμάτη όμορφες στιγμές. Εκαναν καινούργιες γνωριμίες, έμαθαν να συνεργάζονται, να μοιράζονται τον ίδιο χώρο, να μοιράζονται πράγματα, να αυτοσυντηρούνται και να είναι υπεύθυνα άτομα. Μπόρεσαν επίσης να εξασκήσουν την δημιουργικότητά τους μέσα από διαγωνισμούς αλλά και αστείες δραστηριότητες. Να δουλέψουν πάνω στην επίλυση προβλημάτων μέσα από workshops ρομποτικής, σπαζοκεφαλιές, κυνήγι θησαυρού αλλά και απλών καθημερινών ζητημάτων που τους έδιναν την ευκαιρία να ηγηθούν, να επικοινωνήσουν τις ιδέες και τα συναισθήματά τους, να συνεργαστούν ή να ακολουθήσουν, ανάλογα με την περίσταση.

Με γεμάτες πλέον μπαταρίες τους περιμένουμε στη νέα σχολική χρονιά, ορεξάτους, δραστήριους και δημιουργικούς. Έχουμε ετοιμάσει για όλους νέες εκπλήξεις, καινούργιες εξορμήσεις αλλά και νέα εκπαιδευτικά προγράμματα ώστε να μπορέσουν να αφομοιώσουν καλύτερα και να αγαπήσουν περισσότερο την αγγλική γλώσσα.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας MM Publications και Hillside Press για την δωρεάν διάθεση κάποιων εκ των δώρων. 

Δεν θα παραλείψω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ομαδάρχες και τις ομαδάρχισσές μας, τον κ. Αρχέλαο, την Ελισάβετ, την Ελένη, την Έλενα, τη Μαρία, τη Χρυσούλα και τη Μόνικα για την άψογη συνεργασία τους, την υπομονή τους και την αγάπη που έδειξαν σε όλα τα παιδιά.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλες τις οικογένειες των παιδιών για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείξατε.

Η διεύθυνση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ, 

Μογλενίδης Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!