Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

English Fun Camp 2022 - 19-26 Ιουνίου

 Αγαπητοί γονείς,


Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ προτίθεται να ξαναδιοργανώσει οκταήμερο καλοκαιρινό camp στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες στο Γομάτι-Πυργαδίκια Χαλκιδικής από 19 έως 26 Ιουνίου 2022. Μία άρτια οργανωμένη κατασκήνωση που λειτουργεί 27 χρόνια και υπερέχει σε πολλά σημεία έναντι του ανταγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα συνοδεύονται συνεχώς από τον καθηγητή τους Μογλενίδη Χρήστο ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την μεταφορά με λεωφορείο από και προς την κατασκήνωση καθώς και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κατά την διαμονή τους. Όλα τα σπιτάκια μας έχουν τον δικό τους ομαδάρχη/ομαδάρχισσα που είναι υπεύθυνοι και έμπειροι νυν και πρώην μαθητές μας .


Τα παιδιά μας μένουν σε ξεχωριστά σπιτάκια αγοριών και κοριτσιών, ανάλογα και με την ηλικία. Κάθε μέρα μετά το πρωινό ξύπνημα και πριν το πρωινό γεύμα, θα μεριμνούν για την ατομική τους υγιεινή, την τακτοποίηση και την καθαριότητα του χώρου που θα μένουμε. Θα έχουν 5 γεύματα ημερησίως (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό) και μεσημεριανή ώρα ξεκούρασης/κοινής ησυχίας. Τα πρωινά και τα απογεύματα θα συμμετέχουν σε αθλοπαιδιές και παιχνίδια στους χώρους άθλησης, δραστηριότητες Αγγλικών καθώς και μπάνιο στην θάλασσα ή την πισίνα. Κάθε βράδυ στο θεατράκι θα γίνονται πάρτυ με χορό και διάφορα θέματα (διαγωνισμός τραγουδιού, κραυγής, θεατρικά παιχνίδια κα) πάντα με την καθοδήγηση εκπαιδευμένων στελεχών. Μια από τις μέρες και ανάλογα με τον καιρό θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή διαβίωση σε κοντινή παραλία με υπνόσακους. Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με βάση την ασφάλεια των παιδιών. Επίσης μπορούν να έρθουν και παιδιά που δεν είναι μαθητές στο σχολείο μας. Η συμμετοχή στην κατασκήνωση είναι προαιρετική.


Τα οφέλη που αποκομίζει το παιδί με την συμμετοχή του είναι πολλαπλά:

·         Διατήρηση της επαφής με την Αγγλική γλώσσα.

·         Διακοπές και ψυχαγωγία με τους φίλους του

·         Σύσφιξη σχέσεων μεταξύ καθηγητή και μαθητών

·         Επιμονή στο να πετύχει το μέγιστο των ικανοτήτων του

·         Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών αξιών

·         Ομαδικότητα, κοινωνικοποίηση και ανεξαρτητοποίηση.

·         Σεβασμός στους κανόνες, αποκτά αίσθημα κοινής ευθύνης

·         Προσωπική υπευθυνότητα μέσα στην ομάδα, συνεργασία και αλληλεγγύη.

Για την ασφάλεια των κατασκηνωτών υπάρχει 24ωρη φύλαξη του χώρου, ναυαγοσώστες σε πισίνα και θάλασσα καθώς και ιατρείο με εσωτερικό γιατρό και διπλωματούχο αδερφή νοσοκόμα όλο το 24ωρο. Επίσης για τους μικρούς μας φίλους που πηγαίνουν πρώτη φορά κατασκήνωση υπάρχει παιδοψυχολόγος καθώς και υπεύθυνος προσαρμογής.

Κόστος συμμετοχής ιδιωτών : 220€ για 8 ημέρες (100€ προκαταβολή ως 31/5, 120€ εξόφληση με την αναχώρηση). Έκπτωση 10% σε αδέρφια. 

Κόστος με ταμεία : 40€ (θα δοθούν για την κράτηση θέσης)

Δηλώσεις συμμετοχής ως Δευτέρα 6 Ιουνίου. Περιορισμένες θέσεις. Όσα παιδιά έχουν ασφαλιστικό ταμείο που δικαιολογεί την κατασκήνωση (πχ ΔΕΗ,ΤΣΜΕΔΕ,ΤΥΔΚΥ,ΟΑΕΔ κτλ) -ολόκληρη η λίστα στο τέλος του φυλλαδίου- θα πληρώσουν μόνο 40 ευρώ (κόστος για τα μπλουζάκια, δώρα, λεωφορεία, λοιπά έξοδα κτλ). Και φέτος τα παιδιά των ανέργων και χαμηλόμισθων δικαιούνται δωρεάν συμμετοχή μέσω του ΟΑΕΔ. Υποβολή αιτήσεων στο https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/kataskenoseis/programmata-kataskenoseon-oaed  (μόνο ηλεκτρονικά) αναμένουμε τις ημερομηνίες δηλώσεων. Μέχρι και την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων του προγράμματος ΟΑΕΔ δεν ξέρουμε από τώρα αν τελικά θα δικαιούται το παιδί. Λόγω του συγκεκριμένου αριθμού κράτησης θέσεων στην κατασκήνωση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (με προτεραιότητα στους μαθητές της ΚΟΡΥΦΗΣ έως Τετ 13/4) ανάλογα με την καταβολή της προκαταβολής.

  • Σε νεώτερη ανακοίνωση , θα ορίζονται τα υγειονομικά μέτρα (πιθανώς self test 24 ώρες πριν την αναχώρηση)  καθώς και χρήσιμες λεπτομέρειες για την ενημέρωση των γονέων.
  • Την Πέμπτη 31 Μαρτίου και την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 9:30μμ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση μέσω ΖΟΟΜ για την παρουσίαση και την επίλυση αποριών. Είσοδος ελεύθερη για όλους. Πατήστε στο παρακάτω link για να συνδεθείτε.

Join Zoom Meeting :  https://us02web.zoom.us/j/5159575301   (Meeting ID: 515 957 5301)


 

Για να κρατήσετε θέση πρέπει να κάνετε  ΚΑΙ  ΤΑ  2  παρακάτω βήματα:

  1. Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας και να καταβάλετε

την προκαταβολή.

  1. Κρατήστε θέσεις στο www.eleonescamp.gr/form  συμπληρώνοντας ένα δελτίο εγγραφής κατασκηνωτή για το κάθε παιδί. Στις  ημερομηνίες για όσους έρθουν με πρόγραμμα ΟΑΕΔ, με άλλο ασφαλιστικό ταμείο ή σαν ΙΔΙΩΤΕΣ (που θα πληρώσουν κανονικά) στην επιλογή περιόδου δηλώστε 19/6 -3/7 και ας πάμε μόνο για την πρώτη εβδομάδα.  Στα σχόλια όμως στην τελευταία σελίδα της εγγραφής  πρέπει να γράψετε ¨ΑΓΓΛΙΚΑ 19-26/6¨

 

Αναχώρηση : Κυριακή 19 Ιουνίου, πρωί από Φλώρινα (ταξί Νομαρχίας), 

Κάτω Κλεινές, 

Αμύνταιο (σκαλοπάτια Αγ. Κων\νου κ Ελένης), 

Φιλώτα (παλιό Δημαρχείο), 

Πτολεμαΐδα (LIDL, έξω από τη σχολή πυροσβεστικής), 

Νάουσα και Βέροια (Κουλούρα), 

Θεσσαλονίκη (πάρκινγκ Ποσειδωνίου)


Επιστροφή : Κυριακή 26 Ιουνίου βράδυ στο ίδιο σημείο

 

    Με ιδιαίτερη τιμή,

   Μογλενίδης Χρήστος

        6947 30 9086

Koryfi92440@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!