Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ELA’s Christmas Charity Event

Τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωής μας τους αναγνωρίζουμε αμέσως, είναι αυτοί που μας ζεσταίνουν με την αγάπη τους, την καλοσύνη, το χαμόγελο τους. 

Είναι εκείνοι που η αγκαλιά τους δεν κλείνει ποτέ και γαληνεύει κάθε μας ανησυχία. Συνήθως δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ ή μακριά για να τους βρούμε...είναι δίπλα μας, είναι μέρος της καθημερινότητας μας, της αυλής μας,
της γειτονιάς, του δικού μας κόσμου. 

Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να τιμήσουμε αυτά τα Χριστούγεννα, τους δικούς μας ξεχωριστούς ήρωες που ζωγραφίζουν στο πρόσωπό μας το πιο γλυκό χαμόγελο, γεμάτο απο νοσταλγία για την κάθε λέξη, για την κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε μαζί τους. 

Η δράση έχει φιλανθρωπικό σκοπό και απευθύνεται στα παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και στους φίλους τους. Στόχος μας είναι μέσα απο αυτή τη δράση να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να δουν τον άνθρωπο και να προσφέρουν στον άνθρωπο. 

🖼️ Με χαρά λοιπόν προσκαλούμε όλους τους μαθητές μας να ζωγραφίσουν τουςδικούς τους μοναδικούς ήρωες και να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό του ELA με τίτλο: 
PORTRAITS: Draw your Everyday Hero 

Πώς; 

Πάρε μέρος ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, είναι πολύ απλό! 

1. Πάρε χαρτί και μολύβι, σκέψου και αποφάσισε ποιον θα ζωγραφίσεις. Διάλεξε τα υλικά και τα χρώματα που σου αρέσουν και ζωγράφισε τον δικό σου ΚαθημερινόΉρωα! Ασε την φαντασία σου ελεύθερη και την καρδιά σου ανοιχτή, θέλουμε να δούμε μέσα απο τα μάτια σου. Χρησιμοποίησε χαρτί ακουαρέλας, σε μέγεθος Α4. 

Στο πίσω μέρος γράψε όνομα, ηλικία, περιοχή και το σχολείο σου. 

2. Γράψε ποιος είναι ο ήρωας σου και δυο λόγια γιατί είναι σπουδαίος για σένα, φυσικά στα Αγγλικά. Αν όμως είσαι πολύ μικρός τότε γράψε αυτά που νοιώθεις στα Ελληνικά και γράψε και μια δυο προτάσεις στα Αγγλικά. 

3. Φέρε τη ζωγραφιά σου στο σχολείο και παράδωσε την στην γραμματεία. Το σχολείο σου θα οργανώσει μια live έκθεση με όλα τα έργα των συμμαθητών σου αλλά και όλες οι ζωγραφιές θα συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική έκθεση του ELA. 

4. Έχεις προθεσμία για να παραδώσεις το έργο σου έως την Πέμπτη 23/12/2021 στη γραμματεία του Κέντρου ξένων γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ. 

5. Προσοχή! Συμμετέχεις μόνο με μία ζωγραφιά και για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου θα πρέπει να προσφέρεις ένα ποσό (5 ευρώ το λιγότερο) ή ένα παιχνίδι σου σε καλή κατάσταση για την Ένωση "ΜΑΖΙ για το παιδί". Τα χρήματα και τα παιχνίδια θα συγκεντρωθούν στη γραμματεία του σχολείου μας. 

*Το Κέντρο ξένων γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ είναι ιδρυτικό μέλος του ELA - Ένωση Καινοτόμων Εκπαιδευτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!