Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

English Fun Camp 2018 - Εντυπώσεις κ φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία, χαρά και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά το English Fun Camp 2018 στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες στη Χαλκιδική. Το πιο επιτυχημένο camp ως τώρα κατά γενική ομολογία! Εκτός από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ, μαζί μας ήταν και παιδιά από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Ανίτας Κλήμη από τη Χαλκιδική και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Cosmos της Προκοπίου Χριστίνας από την Πτολεμαΐδα. Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι μαθητές του φροντιστηρίου μας απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα, την πισίνα και ένα πλήθος δραστηριοτήτων, διαγωνισμών και εκπλήξεων που οργάνωσαν γι’ αυτούς οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων, οι οποίοι συνοδεύαμε τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια της κατασκήνωσης, μέρα και νύχτα!

Οι μαθητές μας και οι φίλοι τους πέρασαν όμορφες στιγμές και έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες σε έναν άρτια οργανωμένο χώρο σε πολύ ζεστό ομαδικό κλίμα. Έκαναν καινούργιες γνωριμίες, έμαθαν να συνεργάζονται, να μοιράζονται τον ίδιο χώρο, να μοιράζονται πράγματα, να αυτοσυντηρούνται και να είναι υπεύθυνα άτομα. Μπόρεσαν επίσης να εξασκήσουν την δημιουργικότητά τους μέσα από διαγωνισμούς αλλά και αστείες δραστηριότητες. Να δουλέψουν πάνω στην επίλυση προβλημάτων μέσα από workshops ρομποτικής, σπαζοκεφαλιές, κυνήγι θησαυρού αλλά και απλών καθημερινών ζητημάτων που τους έδιναν την ευκαιρία να ηγηθούν, να επικοινωνήσουν τις ιδέες και τα συναισθήματά τους, να συνεργαστούν ή να ακολουθήσουν, ανάλογα με την περίσταση.

Όλα τα παιδιά κέρδισαν πλούσια δώρα όπως Tablets, δωρεάν πακέτα βιβλίων για τη νέα σχολική χρονιά, Αγγλοελληνικά και Ελληνοαγγλικά λεξικά, μπάλες ποδοσφαίρου βόλεϊ και μπάσκετ και πάρα πολλά ξενόγλωσσα βιβλιαράκια (readers) όλων των επιπέδων που θα τους βοηθήσουν να κρατήσουν επαφή με την αγγλική γλώσσα και θα γίνουν η συντροφιά τους για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει και στους χορηγούς μας MM Publications, Hillside Press, Grivas Publications και Burlington Books για την δωρεάν διάθεση πολλών εκ των δώρων. Τα παιδιά περίμεναν την κλήρωση της τελευταίας μέρας με ανυπομονησία και τα χάρηκαν πολύ.

Με γεμάτες πλέον μπαταρίες τους περιμένουμε στη νέα σχολική χρονιά, ορεξάτους, δραστήριους και δημιουργικούς. Έχουμε ετοιμάσει για όλους νέες εκπλήξεις, καινούργιες εξορμήσεις αλλά και εκπαιδευτικά ταξίδια ώστε να μπορέσουν να αφομοιώσουν καλύτερα και να αγαπήσουν περισσότερο την αγγλική γλώσσα.

Εκ μέρους και των τριών Κέντρων Ξένων Γλωσσών μας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλες τις οικογένειες των παιδιών για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείξατε.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας ekoryfi.blogspot.gr αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας


Η διεύθυνση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ - Μογλενίδης Χρήστος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!