Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

English Fun Camp 2018


Αγαπητοί γονείς,

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ προτίθεται να ξαναδιοργανώσει οκταήμερο καλοκαιρινό camp στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες στο Γομάτι-Πυργαδίκια Χαλκιδικής, μία άρτια οργανωμένη κατασκήνωση που λειτουργεί 23 χρόνια και υπερέχει σε πολλά σημεία έναντι του ανταγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα συνοδεύονται συνεχώς από τον καθηγητή τους Μογλενίδη Χρήστο ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την μεταφορά με λεωφορείο από και προς την κατασκήνωση καθώς και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κατά την διαμονή τους. Η συμμετοχή των παιδιών είναι προαιρετική.
Περιγραφή : Τα παιδιά μας θα μένουν σε ξεχωριστά σπιτάκια αγοριών και κοριτσιών, ανάλογα και με την ηλικία. Κάθε μέρα μετά το πρωινό ξύπνημα και πριν το πρωινό γεύμα, θα μεριμνούν για την ατομική τους υγιεινή, την τακτοποίηση και την καθαριότητα του χώρου που θα μένουμε. Θα έχουν 5 γεύματα ημερησίως (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό) και μεσημεριανή ώρα ξεκούρασης/κοινής ησυχίας. Τα πρωινά και τα απογεύματα θα συμμετέχουν σε αθλοπαιδιές και παιχνίδια στους χώρους άθλησης καθώς και μπάνιο στην θάλασσα ή την πισίνα. Κάθε βράδυ στο θεατράκι θα γίνονται πάρτυ με χορό και διάφορα θέματα(διαγωνισμός τραγουδιού, κραυγής, σκέτς κα) πάντα με την καθοδήγηση εκπαιδευμένων στελεχών. Μια από τις μέρες και ανάλογα με τον καιρό θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή διαβίωση σε κοντινή παραλία με υπνόσακους. Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με βάση την ασφάλεια των παιδιών. Μπορούν να έρθουν και παιδιά που δεν είναι μαθητές στο φροντιστήριό μας.

Τα οφέλη που αποκομίζει το παιδί με την συμμετοχή του είναι πολλαπλά:
·         Διατήρηση της επαφής με την Αγγλική γλώσσα
·         Διακοπές και ψυχαγωγία με τους φίλους του
·         Σύσφιξη σχέσεων μεταξύ καθηγητή και μαθητών
·         Επιμονή στο να πετύχει το μέγιστο των ικανοτήτων του
·         Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών αξιών
·         Σεβασμός στους κανόνες, αποκτά αίσθημα κοινής ευθύνης
·         Προσωπική υπευθυνότητα μέσα στην ομάδα, συνεργασία και αλληλεγγύη.
·         Ομαδικότητα, κοινωνικοποίηση και απογαλακτισμός από το οικογενειακό περιβάλλον
Για την ασφάλεια των κατασκηνωτών υπάρχει 24ωρη φύλαξη του χώρου, ναυαγοσώστες σε πισίνα και θάλασσα καθώς και ιατρείο με εσωτερικό γιατρό και διπλωματούχο αδερφή νοσοκόμα όλο το 24ωρο. Επίσης για τους μικρούς μας φίλους που πηγαίνουν πρώτη φορά κατασκήνωση υπάρχει παιδοψυχολόγος καθώς και υπεύθυνος προσαρμογής.

Δηλώσεις συμμετοχής ως 3 Ιουλίου. Περιορισμένες θέσεις. Και φέτος τα παιδιά των ανέργων και χαμηλόμισθων δικαιούνται δωρεάν συμμετοχή μέσω του ΟΑΕΔ. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για την ημερομηνία και την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στο www.oaed.gr  (μόνο ηλεκτρονικά).
Για να κρατήσετε θέση
πρέπει να κάνετε ΚΑΙ ΤΑ 2 παρακάτω βήματα:
  1. Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας.
  2. Κρατήστε θέσεις στο www.eleonescamp.gr  συμπληρώνοντας ένα δελτίο εγγραφής κατασκηνωτή για το κάθε παιδί.
Στις  ημερομηνίες για όσους έρθουν με πρόγραμμα ΟΑΕΔ ή σαν Ιδιώτες (που θα πληρώσουν κανονικά) στην επιλογή περιόδου δηλώστε 4/7-18/7.  Στα σχόλια γράψτε ¨ ΑΓΓΛΙΚΑ 11-18/7 ¨
Για όσα παιδιά έρθουν με ασφαλιστικό ταμείο των γονέων (πχ ΔΕΗ, ΙΚΑ ΕΤΑΜ - ΤΑΔΚΥ (ΤΥΔΚΥ) κτλ)  δηλώστε 11/7-2/8.  Στα σχόλια γράψτε ¨ ΑΓΓΛΙΚΑ 11-18/7 ¨

Κόστος : επικοινωνήστε μαζί μας.
Αναχώρηση : Τετάρτη 11 Ιουλίου, πρωί από Φλώρινα(στα ταξί,δίπλα από Νομαρχία), Κάτω Κλεινές, Αμύνταιο (εκκλησία Αγ. Κωνσταντίνου κ Ελένης), Φιλώτα(παλιό δημαρχείο), Πτολεμαϊδα(σχολή πυροσβεστικής, απέναντι απο LIDL)
Επιστροφή : Τετάρτη 18 Ιουλίου βράδυ στο ίδιο σημείο (τηλ πληροφορίες 6947309086 )

Δείτε φωτογραφίες από το περσινό Camp πατώντας ΕΔΩ!
Με ιδιαίτερη τιμή,
Μογλενίδης Χρήστος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!