Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

English Fun Camp 2019 - Εντυπώσεις

Με μεγάλη επιτυχία, χαρά και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά το English Fun Camp 2019 στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες στη Χαλκιδική. Μακράν το πιο επιτυχημένο summer camp μέχρι σήμερα κατά γενική ομολογία! Εκτός από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ, μαζί μας ήταν και παιδιά από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Ανίτας Κλήμη από τη Χαλκιδική. Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι μαθητές του φροντιστηρίου μας απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα, την πισίνα και ένα πλήθος δραστηριοτήτων, διαγωνισμών και εκπλήξεων που οργανώσαμε για τα παιδιά που συνοδεύαμε καθ’ όλη την διάρκεια της κατασκήνωσης, μέρα και νύχτα!


Οι μαθητές μας και οι φίλοι τους πέρασαν όμορφες στιγμές και έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες σε έναν άρτια οργανωμένο χώρο σε πολύ ζεστό ομαδικό κλίμα. Όντας γνωστοί από τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότεροι, έκαναν καινούργιες γνωριμίες, έμαθαν να συνεργάζονται, να μοιράζονται τον ίδιο χώρο, να μοιράζονται πράγματα, να αυτοσυντηρούνται και να είναι υπεύθυνα άτομα. Μπόρεσαν επίσης να εξασκήσουν την δημιουργικότητά τους μέσα από διαγωνισμούς αλλά και αστείες δραστηριότητες. Να δουλέψουν πάνω στην επίλυση προβλημάτων μέσα από workshops ρομποτικής, σπαζοκεφαλιές, κυνήγι θησαυρού αλλά και απλών καθημερινών ζητημάτων που τους έδιναν την ευκαιρία να ηγηθούν, να επικοινωνήσουν τις ιδέες και τα συναισθήματά τους, να συνεργαστούν ή να ακολουθήσουν, ανάλογα με την περίσταση.

Όλα τα παιδιά κέρδισαν πλούσια δώρα όπως δωρεάν πακέτα βιβλίων για τη νέα σχολική χρονιά, Αγγλοελληνικά και Ελληνοαγγλικά λεξικά, μπάλες ποδοσφαίρου βόλεϊ και μπάσκετ και πάρα πολλά ξενόγλωσσα βιβλιαράκια (readers) όλων των επιπέδων που θα τους βοηθήσουν να κρατήσουν επαφή με την αγγλική γλώσσα και θα γίνουν η συντροφιά τους για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους χορηγούς μας MM Publications, και Hillside Press για την δωρεάν διάθεση πολλών εκ των δώρων. Τα παιδιά περίμεναν την κλήρωση της τελευταίας μέρας με ανυπομονησία και τα χάρηκαν πολύ.

Με γεμάτες πλέον μπαταρίες τους περιμένουμε στη νέα σχολική χρονιά, ορεξάτους, δραστήριους και δημιουργικούς. Έχουμε ετοιμάσει για όλους νέες εκπλήξεις, καινούργιες εξορμήσεις αλλά και εκπαιδευτικά ταξίδια ώστε να μπορέσουν να αφομοιώσουν καλύτερα και να αγαπήσουν περισσότερο την αγγλική γλώσσα.

Εκ μέρους όλων μας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλες τις οικογένειες των παιδιών για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείξατε.

Η διεύθυνση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ, Μογλενίδης Χρήστος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!