Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

2o SUMMER CAMP ΚΟΡΥΦΗ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με μεγάλη επιτυχία, χαρά και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε και φέτος το 2ο καλοκαιρινό camp του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ  στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες στη Χαλκιδική. Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι μαθητές του φροντιστηρίου μας απόλαυσαν τον ήλιο, την θάλασσα, την πισίνα και ένα πλήθος δραστηριοτήτων, διαγωνισμών και εκπλήξεων που οργάνωσε γι’ αυτούς ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου Μογλενίδης Χρήστος ο οποίος συνόδευε τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια της κατασκήνωσης.

Τα παιδιά βίωσαν πανέμορφες στιγμές και πρωτόγνωρες εμπειρίες μέσα στο ομαδικό κλίμα, έμαθαν να συνεργάζονται, να μοιράζονται πράγματα καθώς και να αυτοσυντηρούνται και να είναι υπεύθυνα άτομα. Ευχόμαστε το κλίμα αυτό που δημιουργήθηκε να συνεχιστεί και στο σπίτι για να γευτούν και οι γονείς τα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά από την διαμονή τους στο κατασκηνωτικό περιβάλλον.

Με γεμάτες πλέον μπαταρίες  περιμένουμε τους μαθητές μας στη νέα σχολική χρονιά, ορεξάτους, δραστήριους και δημιουργικούς. Τους περιμένουν νέες εκπλήξεις, καινούργιες εξορμήσεις αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να μπορέσουν να αφομοιώσουν καλύτερα και να αγαπήσουν περισσότερο την αγγλική γλώσσα.

Σας ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την διεύθυνση του φροντιστηρίου προς όλες τις οικογένειες των παιδιών για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείξατε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις εγγραφές της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινούν τη Δευτέρα 25 Αυγούστου. 

Η διεύθυνση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ - Μογλενίδης Χρήστος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!