Τρίτη 29 Απριλίου 2014

2o Summer Camp ΚΟΡΥΦΗ 27 Ιουλίου - 2 Αυγούστου 20142ο Εβδομαδιαίο καλοκαιρινό
camp ΚΟΡΥΦΗ
          27 Ιουλίου - 2 Αυγούστου 2014
 Αγαπητοί γονείς,

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ προτίθεται να ξαναδιοργανώσει εβδομαδιαίο καλοκαιρινό camp στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες στο Γομάτι-Πυργαδίκια Χαλκιδικής. Η 8ετής άριστη συνεργασία μου με τους Ελαιώνες βεβαιώνει ότι πρόκειται για μία άρτια οργανωμένη κατασκήνωση που λειτουργεί εδώ και 19 χρόνια και υπερέχει σε πολλά σημεία έναντι του ανταγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα συνοδεύονται συνεχώς από τον καθηγητή τους Μογλενίδη Χρήστο ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την μεταφορά από και προς την κατασκήνωση καθώς και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κατά την διαμονή τους. Η συμμετοχή των παιδιών είναι προαιρετική.
Περιγραφή : Τα παιδιά μας θα μένουν σε ξεχωριστά σπιτάκια αγοριών και κοριτσιών, ανάλογα και με την ηλικία. Κάθε μέρα μετά το πρωινό ξύπνημα και πριν το πρωινό γεύμα, θα μεριμνούν για την ατομική τους υγιεινή, την τακτοποίηση και την καθαριότητα του χώρου που θα μένουμε. Θα έχουν 5 γεύματα ημερησίως (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό) και μεσημεριανή ώρα ξεκούρασης/κοινής ησυχίας. Τα πρωινά και τα απογεύματα θα συμμετέχουν σε αθλοπαιδιές και παιχνίδια στους χώρους άθλησης καθώς και μπάνιο στην θάλασσα ή την πισίνα. Κάθε βράδυ στο θεατράκι θα γίνονται πάρτυ με χορό και διάφορα θέματα(διαγωνισμός τραγουδιού, κραυγής, σκέτς κα) πάντα με την καθοδήγηση εκπαιδευμένων στελεχών. Μια από τις μέρες και ανάλογα με τον καιρό θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή διαβίωση σε κοντινή παραλία με υπνόσακους. Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με βάση την ασφάλεια των παιδιών. Μπορούν να έρθουν και παιδιά που δεν είναι μαθητές στο φροντιστήριό μας.

Τα οφέλη που αποκομίζει το παιδί με την συμμετοχή του είναι πολλαπλά:
·         Διατήρηση της επαφής με την Αγγλική γλώσσα.
·         Διακοπές και ψυχαγωγία με τους φίλους του
·         Σύσφιξη σχέσεων μεταξύ καθηγητή και μαθητών
·         Επιμονή στο να πετύχει το μέγιστο των ικανοτήτων του
·         Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών αξιών
·         Σεβασμός στους κανόνες, αποκτά αίσθημα κοινής ευθύνης
·         Προσωπική υπευθυνότητα μέσα στην ομάδα, συνεργασία και αλληλεγγύη.
·         Ομαδικότητα, κοινωνικοποίηση και απογαλακτισμός από το οικογενειακό περιβάλλον

Για την ασφάλεια των κατασκηνωτών υπάρχει 24ωρη φύλαξη του χώρου, ναυαγοσώστες σε πισίνα και θάλασσα  καθώς και ιατρείο με εσωτερικό γιατρό και διπλωματούχο αδερφή νοσοκόμα όλο το 24ωρο. Επίσης για τους μικρούς μας φίλους που πηγαίνουν πρώτη φορά κατασκήνωση υπάρχει παιδοψυχολόγος καθώς και υπεύθυνος προσαρμογής.

Κόστος συμμετοχής : ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Δηλώσεις συμμετοχής ως 20 Ιουλίου. Όσα παιδιά έχουν ασφαλιστικό ταμείο που δικαιολογεί την κατασκήνωση   (πχ ΔΕΗ,ΤΣΜΕΔΕ,τράπεζες…) -ολόκληρη λίστα στο τέλος του φυλλαδίου- θα πρέπει να κανουν την εγγραφή τους στο ταμείο τους.  Φέτος για πρώτη φορά και τα παιδιά των ανέργων και χαμηλόμισθων δικαιούνται δωρεάν συμμετοχή μέσω του ΟΑΕΔ για ηλεκτρονικές αιτήσεις ως Παρασκευή 9 Μαΐου. Έκπτωση 10% σε αδέρφια.

Αναχώρηση : Κυριακή 27 Ιουλίου πρωί από Νίκη, Πολυπλάτανο, Κ.Κλεινές, Άνω Καλλινίκη, Αμύνταιο
Επιστροφή : Σάββατο 2 Αυγούστου βράδυ στο ίδιο σημείο (τηλ επικοινωνίας – πληροφορίες  6947 30 90 86 )
Με ιδιαίτερη τιμή, Μογλενίδης Χρήστος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 

ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΕΤΟΥΣ 2014 

Ποιοί δικαιούνται συμμετοχή μέσω του ΟΑΕΔ; Πατήστε ΕΔΩ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!