Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΚΟΡΥΦΗ Christmas event 2018 - Πρόγραμμα εκδήλωσης

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
15:00 - 17:00 Προβολή ταινίας για τις μικρές τάξεις A junior - B senior
17:00 - 18:00 Τραγούδια, ποιήματα, διαγωνισμός καλύτερης Χριστουγεννιάτικης κάρτας, ανταλλαγές δώρων.
18:00 - 20:30 Προβολή ταινίας για τις μεγάλες τάξεις C senior - Proficiency

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης , από τις 15:00 ως τις 20:00 τα κορίτσια του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα συγκεντρώνουν στον προθάλαμο του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου τις ELA Happy Giving Bags με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια σε καλή κατάσταση, για να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αμυνταίου.
Η προσφορά των αγαθών εκ μέρους σας είναι προαιρετική. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους, γονείς και μαθητές. Στην εκδήλωση μπορούν να έρθουν και όσοι δεν είναι μαθητές στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας. Δεν είναι υποχρεωτικό να φέρουν όλοι αγαθά ή να συμμετέχουν στην ανταλλαγή δώρων.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να συνεισφέρει προσφέροντας ενδεικτικά τα παρακάτω είδη: Ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, μερέντα, μπισκότα, κρουασάν, κακάο, κονσέρβες, λάδι, χυμοί, γάλατα σε κονσέρβα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σφουγγάρια, οδοντόπαστες, οδοντόβουρτσες και παιχνίδια σε καλή κατάσταση.

Σας περιμένουμε όλουςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!