Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Εσύ έχεις Lower?? Τμήματα Ενηλίκων στην ΚΟΡΥΦΗ στο Αμύνταιο


Ξεκινούν τα τμήματα ενηλίκων Αγγλικών στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ στο Αμύνταιο, Φιλελλήνων 10. Στόχος είναι «να πάρουν το Lower» , την πιστοποίηση δηλαδή για την καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν στα μέσα Οκτώβρη και θα γίνονται πρωινές και βραδινές ώρες. Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 9.30μμ θα γίνει ενημέρωση στον χώρο του φροντιστηρίου μας για τον τρόπο που θα πετύχουμε αυτόν τον στόχο μας, το πρόγραμμα και τις ώρες διδασκαλίας καθώς και τα χρήματα που απαιτούνται. Εκτός από τις ώρες στην τάξη, οι μαθητές θα έχουν στη διάθεσή τους και επιπλέον υλικό με ασκήσεις και τεστ για να δουλεύουν μέσω διαδικτύου σε ώρες που θα βολεύουν τον καθένα.
Επίσης, πέρα από τα τμήματα που στόχο έχουν το Lower (δηλαδή την πιστοποίηση), θα δημιουργηθούν και τμήματα για άτομα που θέλουν να μάθουν να μιλάνε, να γράφουν και να χειρίζονται την Αγγλική γλώσσα με στόχο να μπορέσουν να αυτοεξυπηρετηθούν στο εξωτερικό ή να είναι πιο άνετοι στην εργασία τους.
Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας στο τηλ 2386023516. Όλες οι προηγούμενες επιτυχίες μας δείχνουν ότι όλα γίνονται, αρκεί να το θέλουμε. Μην αφήσετε άλλη μια χρονιά να πάει χαμένη!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!