Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Διαγωνισμός Φαντασίας & Γρίφων Λογικής - Out Of The Box Challenge

 Ο Μαθητικός Διαγωνισμός Φαντασίας & Γρίφων Λογικής επιστρέφει για 6η χρονιά!

Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις γρίφους και προβλήματα λογικής;

Έχεις τη φαντασία ενός συγγραφέα; Την τετράγωνη λογική ενός μαθηματικού; Είσαι πρακτικός όσο ένας μηχανικός; Έχεις το βάθος σκέψης ενός φιλοσόφου; Τη δημιουργικότητα ενός καλλιτέχνη; Πόσο γρήγορα και σωστά μπορείς να πάρεις αποφάσεις; Πόσο σίγουρος είσαι για τις δυνατότητές σου;

Δέξου την πρόκληση και έλα να το ανακαλύψουμε!

Σε αυτή την πρόκληση δε θα σε βοηθήσει να θυμάσαι πράγματα απ’ έξω! Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση και δε χρειάζεται να διαβάσεις τίποτα από πριν! Χρειάζεται να φέρεις μαζί σου την επιμονή, τη συγκέντρωση, την κρίση και τη φαντασία σου. Να θυμάσαι: Δεν υπάρχουν όρια για τον άνθρωπο που έχει αστείρευτη φαντασία!

Ο Διαγωνισμός έχει 3 φάσεις!

Α φάση (18 Μαρτίου): Μαθητές προσέρχονται σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα για να λύσουν γρίφους λογικής και φαντασίας.

• Β φάση (20 Μαΐου): Τα παιδιά που διακρίνονται στην Α φάση, συμμετέχουν σε ένα μεγάλο φεστιβάλ δημιουργικότητας. Ένα παιχνίδι σταθμών όπου οι συμμετέχοντες, μέσα από ομαδικές προκλήσεις κατασκευαστικού χαρακτήρα, θα μαζέψουν πόντους για να περάσουν στη Γ φάση.

• Γ φάση (19-28 Ιουλίου): Τα παιδιά που προκρίνονται από τη Β φάση συναντούν τον Επιταχυντή. Εκεί θα επιλέξουν ανάμεσα σε απαιτητικές αποστολές και θα κληθούν, σε 10 μέρες, να βρουν καινοτόμες και ρεαλιστικές λύσεις, συμβιώνοντας σε κατασκηνωτικό χώρο. Θα έρθουν σε επαφή με ειδικούς και θα παρακολουθήσουν workshops με στόχο στο τέλος των 10 ημερών, να παρουσιάσουν τη λύση τους σε επιτροπή αξιολόγησης και να προσπαθήσουν να κατακτήσουν το φετινό OOTBC!

Ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή; Που;; Μα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ φυσικά.

Τα λέμε το Σάββατο 18 Μαρτίου στην οδό Φιλελλήνων 10 στο Αμύνταιο. Δηλώσεις στο 2386023516 ή κατευθείαν στο challenge.charismatheia.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!