Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

English Fun Camp 26-3/7/2023 Εγγραφές

Αγαπητοί γονείς,

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ προτίθεται να ξαναδιοργανώσει οκταήμερο καλοκαιρινό camp στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες στο Γομάτι-Πυργαδίκια Χαλκιδικής από Δευτέρα 26 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2023. Μία άρτια οργανωμένη κατασκήνωση που λειτουργεί 28 χρόνια και υπερέχει σε πολλά σημεία έναντι του ανταγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα συνοδεύονται συνεχώς από τον καθηγητή τους Μογλενίδη Χρήστο ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την μεταφορά με λεωφορείο από και προς την κατασκήνωση καθώς και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κατά την διαμονή τους. Όλα τα σπιτάκια μας έχουν τον δικό τους ομαδάρχη/ομαδάρχισσα που είναι υπεύθυνοι και έμπειροι νυν και πρώην μαθητές μας .

Τα παιδιά μας μένουν σε ξεχωριστά σπιτάκια αγοριών και κοριτσιών, ανάλογα και με την ηλικία. Κάθε μέρα μετά το πρωινό ξύπνημα και πριν το πρωινό γεύμα, θα μεριμνούν για την ατομική τους υγιεινή, την τακτοποίηση και την καθαριότητα του χώρου που θα μένουμε. Θα έχουν 5 γεύματα ημερησίως (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό) και μεσημεριανή ώρα ξεκούρασης/κοινής ησυχίας. Τα πρωινά και τα απογεύματα θα συμμετέχουν σε αθλοπαιδιές και παιχνίδια στους χώρους άθλησης, δραστηριότητες Αγγλικών καθώς και μπάνιο στην θάλασσα και την πισίνα. Κάθε βράδυ στο θεατράκι θα γίνονται πάρτι με χορό και διάφορα θέματα (διαγωνισμός τραγουδιού, κραυγής, θεατρικά παιχνίδια κα) πάντα με την καθοδήγηση εκπαιδευμένων στελεχών. Μια από τις μέρες και ανάλογα με τον καιρό θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή διαβίωση σε κοντινή παραλία με υπνόσακους. Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με βάση την ασφάλεια των παιδιών. Επίσης μπορούν να έρθουν και παιδιά που δεν είναι μαθητές στο σχολείο μας. Η συμμετοχή στην κατασκήνωση είναι προαιρετική.

Τα οφέλη που αποκομίζει το παιδί με την συμμετοχή του είναι πολλαπλά:

·         Διατήρηση της επαφής με την Αγγλική γλώσσα.

·         Διακοπές και ψυχαγωγία με τους φίλους του

·         Σύσφιξη σχέσεων μεταξύ καθηγητή και μαθητών

·         Επιμονή στο να πετύχει το μέγιστο των ικανοτήτων του

·         Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών αξιών

·         Ομαδικότητα, κοινωνικοποίηση και ανεξαρτητοποίηση.

·         Σεβασμός στους κανόνες, αποκτά αίσθημα κοινής ευθύνης

·         Προσωπική υπευθυνότητα μέσα στην ομάδα, συνεργασία και αλληλεγγύη.

Για την ασφάλεια των κατασκηνωτών υπάρχει 24ωρη φύλαξη του χώρου, ναυαγοσώστες σε πισίνα και θάλασσα καθώς και ιατρείο με εσωτερικό γιατρό και διπλωματούχο αδερφή νοσοκόμα όλο το 24ωρο.

Κόστος συμμετοχής ιδιωτών : 230€ για 8 ημέρες (110€ προκαταβολή ως 15/5, 120€ εξόφληση με την αναχώρηση). Έκπτωση 10% σε αδέρφια. 

Κόστος με ταμεία : 50€ (θα δοθούν για την κράτηση θέσης)

Δηλώσεις συμμετοχής ως Παρασκ 9 Ιουνίου. Περιορισμένες θέσεις. Όσα παιδιά έχουν ασφαλιστικό ταμείο που δικαιολογεί την κατασκήνωση (πχ ΔΕΗ,ΤΣΜΕΔΕ,ΤΥΔΚΥ,ΟΑΕΔ κτλ) -ολόκληρη η λίστα στο eleonescamp.gr - θα πληρώσουν μόνο 50 ευρώ (κόστος για τα λεωφορεία, μπλουζάκια, δώρα, λοιπά έξοδα κτλ). Και φέτος τα παιδιά των ανέργων και χαμηλόμισθων δικαιούνται δωρεάν συμμετοχή μέσω του ΟΑΕΔ. Υποβολή αιτήσεων στο https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/kataskenoseis/programmata-kataskenoseon-oaed  (μόνο ηλεκτρονικά) αναμένουμε τις ημερομηνίες δηλώσεων. Μέχρι και την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων του προγράμματος ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ δεν ξέρουμε από τώρα αν τελικά θα δικαιούται το παιδί. Λόγω του συγκεκριμένου αριθμού κράτησης θέσεων στην κατασκήνωση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την καταβολή της προκαταβολής.

  • Σε νεώτερη ανακοίνωση, θα ορίζονται τα υγειονομικά μέτρα (ίσως self test 24 ώρες πριν την αναχώρηση) καθώς και χρήσιμες λεπτομέρειες για την ενημέρωση των γονέων.
  • Την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 9:30μμ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση μέσω ΖΟΟΜ για την παρουσίαση του καμπ και συζήτηση. Είσοδος ελεύθερη για όλους. Πατήστε στο παρακάτω link για να συνδεθείτε.

Join Zoom Meeting :  https://us02web.zoom.us/j/5159575301   (Meeting ID: 515 957 5301)


Για να κρατήσετε θέση πρέπει να κάνετε  ΚΑΙ  ΤΑ  2  παρακάτω βήματα:

  1. Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας

και καταβάλετε την προκαταβολή.

  1. Κρατήστε θέσεις στο eleonescamp.gr/form συμπληρώνοντας ένα δελτίο εγγραφής κατασκηνωτή για το κάθε παιδί. Στις  ημερομηνίες για όσους έρθουν με πρόγραμμα ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ, με άλλο ασφαλιστικό ταμείο ή σαν ΙΔΙΩΤΕΣ (που θα πληρώσουν κανονικά) στην επιλογή περιόδου δηλώστε 19/6 -3/7 και εμείς θα πάμε μόνο για τη δεύτερη εβδομάδα.  Στις παρατηρήσεις όμως στην 2η σελίδα της εγγραφής  πρέπει να γράψετε ¨ΑΓΓΛΙΚΑ 26-3/7¨.

 

Αναχώρηση : Δευτέρα 26 Ιουνίου πρωί από Φλώρινα, Κάτω Κλεινές, Αμύνταιο, Φιλώτα, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Βέροια, Θεσσαλονίκη με λεωφορεία.

Επιστροφή : Δευτέρα 3 Ιουλίου βράδυ στο ίδιο σημείο


    Με ιδιαίτερη τιμή,

   Μογλενίδης Χρήστος

Ιδιοκτήτης ΚΞΓ ΚΟΡΥΦΗ

        6947 30 9086

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΡΥΦΗ - Τα Αγγλικά μας!